La 4 puncte de locul 1!

UTA Arad-FC Argeş 1-2(0-1)
Au marcat: David Popa(min.70) / Buhăescu(min.23), Stan(min.72)

FC Argeş a câştigat duminică după amiază derby-ul formaţiilor de mare tradiţie al fotbalului românesc după ce s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la UTA Arad, campioana provinciei.
Alb-violeţii au făcut un meci destul de bun, iar dacă erau mai atenţi se puteau impune la o diferenţă mult mai mare pe tabela de marcaj. După un început extrem de echilibrat, cu ocazii de ambele părţi, băieţii noştri au deschis scorul la jumătatea primului mitan. Vasile Gheorghe l-a servit perfect pe Buhăescu iar acesta a trimis din interiorul careului, în plasă, pe lângă Bodea. Cu aproape zece minute înainte de finalul primei părţi, FC Argeş a irosit o mare ocazie de a-şi dubla avantajul pe tabelă. Buhăescu l-a pus la grea încercare pe gooal-keperul ardelenilor, însă acesta a reuşit să scoată din vinclu şutul atacantului piteştean. După revenirea de la cabine, UTA a ieşit pe teren mult mai motivată, în încercarea de a restabili egalitatea. Ardelenii au reuşit să marcheze cu 20 de minute înainte de final, în urma unui penalty ratat iniţial de David Popa, însă nici un fundaş argeşean nu a urmărit balonul respins de Popescu, iar arădeanul, venit nemarcat, a trimis în plasă. Bucuria gazdelor nu a durat decât două minute pentru că nou-intratul Cătălin Stan i-a readus în avantaj pe piteşteni. După primirea celui de-al doilea gol, arădenii nu au capitulat şi au încercat să restabilească din nou egalitatea. Cel mai aproape de a reuşi acest lucru a fost Stahl, însă Octavian Popescu a fost salvat de transversală!. În urma acestui succes, FC Argeş a urcat pe locul 5 al ierarhiei, cu cele 35 de puncte, acumulate în 17 etape. Echipa noastră s-a apropiat la 4 puncte de liderul Chindia Târgovişte şi la 2 lungimi de Sportul Snagov, ocupanta ultimei trepte a podiumului. Băieţii noştri se pregătesc acum de derby-ul cu Academica Clinceni, programat vineri, de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Caseta tehnică:
UTA Arad: Bodea – Cr. Costin, R. Iuga, El Hasni (cpt.), Copaci – Andr. Enescu (min.75 Petra), Coulibaly – Norbert Janos (min.62 A. Iuga), Miculescu, Stahl – David Popa. Antrenor: Ionuţ Popa
FC Argeş: Oct. Popescu – Tofan, Gugu, Hreniuc, Şerbănică – R. Costin (cpt.), Vasile Gheorghe – Turda, Enceanu (min.65 Ct. Stan), Ct. Barbu (min.85 I. Mihăescu) – Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.
Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti); Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmboviţa).
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare), Romeo Malac (Timişoara).
Cartonaşe galbene:  El Hasni, Miculescu, Stahl / Enceanu, Hreniuc.
Cum s-au marcat golurile:
min.23: 0-1! Gol FC Argeş! Vasile Gheorghe îi pasează în careu lui Buhăescu care îl învinge pe Bodea cu un şut la colţul scurt!.
min.70: 1-1! Gol UTA! Popescu apără şutul lui David Popa, însă nimeni nu respinge balonul, iar David Popa, venit nemarcat, înscrie şi restabileşte egalitatea.
min.72: 1-2! Gol FC Argeş! Barbu centrează în careu iar Stan readuce pe FC Argeş în avantaj după ce îl învinge pe Bodea cu un şut la colţul lung.