Debut cu dreptul pentru cuplul Eduard-Ciobanu!

# FC Argeș – CS Afumați 2-1(1-0).
Au marcat: Cătălin Stan (min.23), Nilă (min. 90+1)/ Olariu (min.64 penalti).

FC Argeș a obtinut o victorie foarte importantă în economia clasamentului după ce a învins miercuri după amiază, pe propriul teren, pe CS Afumați, una dintre echipele bune ale ligii secunde. Băieții noștri s-au impus cu 2-1 la capătul unui meci destul de tensionat din cauza prestației cavalerilor fluierului care prin maniera de arbitraj a reușit să-i enerveze pe jucătorii alb-violeți dar și spectatorii prezenți la stadion. Acesta a fost practic debutul pentru Augustin Eduard și Paul Ciobanu care acum câteva zile au fost numiți antrenori interimari la echipa din Trivale.
Piteștenii aveau nevoie de victorie ca de aer pentru că nu mai câștigaseră de 6 etape și se aflau la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil. Gazdele au arătat determinare, atitudine și voință iar insistența lor avea să fie răsplătită până la final. Golurile alb-violeților au fost marcate de Cătălin Stan și Andrei Nilă în timp ce reușita ilfovenilor a fost semnată de Olariu. Argeșenii au început destul de bine partida și au deschis scorul după 25 de minute prin fundașul Cătălin Stan care a speculat o neînțelegere între fundașii ilfoveni și a trimis balonul în poartă din interiorul careului. Oaspeții au avut șansa egalării câteva minute mai târziu însă portarul Nicușor Grecu a reușit să blocheze șutul lui Dedu din câțiva metri. Echipa noastră mai puteau marca încă o dată până la pauză, însă Năstăsie, din zece metri a trimis pe lângă poartă. După revenirea de la cabine, ilfovenii au restabilit egalitatea în urma unei faze care nu anunța nimic. Cătălin Stan l-a faultat în careu pe Dedu, centralul Cătălin Botaș a indicat penalti care a fost transformat de Olariu. FC Arges a trecut în avantaj cu un sfert de oră înainte de final, însă centralul partidei a anulat golul lui Nilă deși asistentul Patricia Samsudean indicase centrul terenului!. Centralul din Timișoara a mai greșit înncă o dată în defavoarea alb-violeților. Timișoreanul s-a făcut că nu vede un henț în careu comis de fundașul Robicek deși infracțiunea s-a petrecut la câțiva metri de el. Hențul a fost văzut de toți spectatorii de la tribuna oficială dar și de staf-ul tehnnic al piteștenilor care a protestat vehement. Golul victoriei alb-violeților a fost marcat de Andrei Nilă în primul minut de prelungiri. Atacantul piteștean a speculat o neînțelegere între portarul ilfovean, a interceptat balonul și a înscris cu un lob din interiorul careului. În urma acestui succes, FC Argeș a urcat pe locul 8 în clasament cu cele 22 de puncte acumulate în 16 etape. Această victorie este una de moral penntru bbăieții noștri care se pregătesc acum de confrunntaarea de duminică, de la ora 12, din deplasare CU Dunărea Călărași, ocupanta locului 2.

Caseta tehnică:
FC Argeș: Nicușor Grecu – Tofan, Cotigă, Șerbănică, Stan – Raul Costin(min.72 Nilă), Șerban, Alin Popa(min.60 Panait), Robert Grecu – Năstăsie(min.86 Andrei David), Buhăescu. Antrenori interimari: Augustin Eduard, Paul Ciobanu.
CS Afumați: Marinescu – Onea, Robicek, Patriche, Perju – Olariu(min.65 Burlacu), Avram(min.81 Ispir), Tudorache, Buduroi(min.65 Vlada) – Vasile Ștefan, Dedu. Antrenor: Vasile Neagu.
Arbitri: Cătălin Nicolae Botaș(Timișoara), Ionuț Petrică Cîmpeanu(Cluj), Patricia Samsudean(Ploiești).
Observatori: Ioan Cristea(București), Cristian Petropulos(Alba Iulia).
Stadion Nicolae Dobrin, spectatori 500.
Cartonașe galbene: Șerbănică, Buhăescu / Robicek, Vasile Ștefan, Dedu.

Cum s-u marcat golurile:
min.25: 1-0 – Lovitură liberă de la 30 m, fundașii ilfoveni nu reușesc să respingă mingea din propriul careui iar Cătalin Stan trimite în plasă din cîțiva metri.
min. 65: 1-1 – Cătălin Stan îl faultează în careu pe Dedu, centralul indică penalti care este transformat de Olariu.
min.90+1: Nilă profită de o neînțelegere între portarul ilfovean și fundașii centrali ilfoveni, interceptează balonul și înscrie cu un lob din interiorul careului peste Marinescu.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.