Derby argeşean pentru supremaţie!

# CS Mioveni – FC Argeş, miercuri, ora 19.30

Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc în aceste zile pentru cel mai aşteptat meci din acest tur de campionat. Echipa noastră va întâlni miercuri, 10 octombrie 2018, de la ora 19.30, în deplasare, pe CS Mioveni. Echipa din Trivale traversează o formă sportivă foarte bună, ocupând locul 3, cu 21 de puncte, adunate în 10 etape, în timp ce formaţia galben-verde se situează pe locul 6, cu 19 puncte, obţinute tot în zece runde.

Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre îşi doreşte foarte mult ca FC Argeş să câştige acest derby local şi să continue parcursul bun din acest tur de campionat: „Ieşim dintr-o serie de derbyuri, începem alt derby, aici pe plan local. Din punctul meu de vedere este un joc dificil împotriva unei adversar ce a demonstrat în acest început de campionat că este una dintre cele mai bune echipe. Ei ne cunosc foarte bine, dar şi noi îi cunoaştem tot la fel de bine!. Mai ales băieţii şi mai puţin eu!. Vişa şi Panait au jucat o perioadă mare acolo. Va fi un test dificil pentru ambele echipe care în ultima etapă de campionat au câştigat de o manieră categorică. Noi am învins acasă, Petrolul, ei au învins, în deplasare, pe Aerostar Bacău. Ne dorim să aducem puncte din această deplasare şi să rămânem unde suntem în momentul de faţă. Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm acest meci. Sper să fie un joc spectaculos, iar cel mai bun să câştige”.

#”Nu putem trage concluzii după zece etape”

Principalul alb-violeţilor a făcut şi o scurtă analiză a adversarului: „Mioveniul are o serie de jucători cu experienţă care au jucat în prima ligă. Mai au şi fotbalişti care au trecut pe la loturile naţionale de juniori şi tineret. Unii dintre ei mai sunt încă şi acum. Nu se pot trage concluzii după un sfert de campionat pentru că nu e elocvent un loc pe care îl ocupi după 10 etape. E adevărat, îţi dă moral pentru jocurile care urmează, dar mai depinde şi de programul pe care-l are fiecare echipă. Şi ei au avut un program destul de greu pentru că au jucat cu Academica Clinceni, Chindia şi Universitatea Cluj. Şi noi am avut un program greu pentru că am întâlnit echipe din prima jumătate a clasamentului. Am jucat la Târgu Jiu şi la Târgovişte, iar acasă, cu Universitatea Cluj şi Petrolul. Acum jucăm în deplasare, la Mioveni. Rămâne de văzut ce va fi. Va fi un campionat echilibrat iar echipele care sunt acum în spate nu se ştie dacă vor fi acolo. Să aşteptăm finalul turului şi atunci putem spune cine s-a înscris la promovare, cu şanse reale, sau care sunt celalalte echipe din a doua jumătate a clasamentului” a spus Săndoi, la conferinţa de presă premergătoare acestei partide.