Săndoi: „Fanii sunt foarte importanţi pentru noi”

Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre îşi doreşte ca piteştenii să fie alături de echipă şi la acest derby local.
Tehnicianul lui FC Argeş face un apel către fani şi le cere acestora să fie prezenţi în număr cât mai mare pe stadionul de la Mioveni să susţină echipa.
Principalul grupării din Trivale spune că sprijinul suporterilor este esenţial în asemenea dispute: „Aşteptăm suporterii să fie alături de noi ca de fiecare dată. Îmi pare rău, că la meciul cu Petrolul, au lipsit din cauza programării. Ei au fost de fiecare dată alături de noi şi le mulţumim pe această cale. Au fost şi în cele mai lungi deplasări pe care le-am făcut. Sunt foarte importanţi pentru noi!. Îi aşteptăm şi la această partidă, dar şi la toate jocurile pe care le vom avea de acum inainte. Nu a depins de noi programarea meciului cu Petrolul”.
#”Nu e uşor să joci două meciuri în trei zile”
Tehnicianul argeşean este nemulţumit de programarea făcută de FRF şi televiziuni: „Noi jucăm miercuri seară la Mioveni, iar apoi sâmbătă dimineaţă, cu Daco Getica. Mă aşteptam să jucăm duminică, să avem o zi în plus de refacere după un joc cu încărcătură. Nu e în regulă programarea făcută!. Nu e uşor nici pentru fotbalişti, nici pentru noi, ca antrenori. Poate să fie afectat şi spectacolul sportiv pentru că nu se reface organismul. Eu am mai trăit o asemenea experienţă!. Eram la Chiajna şi am fost programaţi miercuri, în Cupa României, iar vineri, am jucat în campionat, cu CFR Cluj. La două zile!. A fost pentru prima dată când mi s-a întâmplat aşa ceva în cariera de fotbalist, dar şi ca antrenor. N-am putut să înţeleg atunci acea programare. I-am rugat pe cei din conducere să facă demersurile, pentru că o echipă nu poate juca două meciuri oficiale în două zile!. Doar în Anglia se mai fac asemenea programări, dar foarte rar şi acolo”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds