Derby-ul marilor orgolii!

FC Argeş – Rapid Bucureşti, duminică, ora 15.30

FC Argeş se pregăteşte de o nouă partidă de campionat, una foarte importantă pentru toată suflarea fotbalistică argeşeană. Echipa noastră va întâlni duminică, de la ora 15.30, pe propriul teren, pe Rapid Bucureşti, una dintre grupările de mare tradiţie ale fotbalului românesc şi una dintre contracandidatele argeşenilor la promovarea în Liga I.

Confruntarea dintre argeşeni şi bucureşteni va fi o reeditare a derby-urilor de odinioară, când cele două formaţii se luptau pentru supremaţie în primul eşalon al fotbalului românesc. În campionat, cele două combatante au avut un parcurs oscilant. După 6 etape jucate în eşalonul secund, piteştenii ocupă locul 5, cu 12 puncte, în timp ce rapidiştii se situează pe locul 10, cu 10 puncte. În runda precedentă, FC Argeş a învins cu 2-0, în deplasare, pe Daco-Getica Bucureşti, în timp ce Rapid a fost învinsă, pe propriul teren de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2. Piteştenii sunt la doar două puncte de ocupanta locului 2, CS Mioveni, şi la un punct în spatele Gloriei Buzău, ocupanta locului 3. Cu o eventuală victorie, alb-violeţii pot urca pe podium.

#”Să facem un joc perfect!”
Nicolae Dică, managerul echipei din Trivale, le cere jucătorilor să facă uitată cât mai repede eliminarea din Cupa României şi să se concentreze pe acest derby al orgoliilor care poate fi un barometru asupra valorii lotului: „Ne aşteaptă o partidă foarte grea împotriva unei echipei foarte bune a Ligii 2, o formaţie de tradiţie, o grupare ce are în componenţă jucători de valoare şi care este susţinută de suporteri inimoşi. Pentru a reuşi să obţinem un rezultat pozitiv trebuie să facem un joc perfect. Ca jucător, am multe amintiri legate de confruntările cu Rapid. Când eram la FC Argeş şi la Steaua, am jucat de multe ori împotriva Rapidului, iar de fiecare dată, meciurile au fost frumoase şi spectaculaose. Stadionul era mereu plin, erau meciuri pe care le aşteptam cu cea mai mare plăcere!. Sper ca jocul de duminică să fie pentru elevii mei un spectacol fotbalistic. Trebuie să aibă plăcerea de a juca, dar şi mult curaj. Sper ca partida să se ridice la nivelul aşteptărilor piteştenilor. Vor veni mulţi oameni la stadion şi elevii mei trebuie să joace pentru a-i mulţumi pe cei prezenţi”, a declarat tehnicianul echipei noastre înaintea duelului cu giuleştenii.

#De unde se pot cumpăra bilete

FC Argeş continuă vânzarea biletelor pentru meciul de campionat cu Rapid Bucureşti, programat duminică, 15 septembrie 2019, de la ora 15.30, pe stadionul Nicolae Dobrin. 
Tichetele pot fi procurate de la magazinele Favorit, berăria Kell’s Craft Beer şi Strike Mania. Sâmbătă, între orele 10.00 – 13.00, dar şi duminică, în ziua partidei, biletele pot fi achiziţionate şi de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care vor fi deschise la ora 13.00. Preţurile tichetelor de intrare pe stadion sunt cuprinse între 5 şi 20 de lei, în funcţie de sectoarele arenei din Trivale. Facem precizarea că la magazinelele Favorit, berăria Kell’s Craft Beer şi Strike Mania Piteşti, se mai găsesc doar bilete de 5 lei, valabile la Peluze, Tribuna II şi Tribuna I. Tichetele de 10 lei cu care se poate intra la Tribuna Zero se mai pot procura doar de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin, numărul acestora fiind limitat.

Locaţii magazinele Favorit:
– cartierul Trivale, Complex 2 
– strada Exerciţiu, lângă Asirom 
– strada Crinului, complexul alimentar.

Locaţie Berăria Kell’s Craft Beer:
Bulevardul I. C. Brătianu 27(fostul restaurant Casa Veche, situat vis a vis de Casa de Pensii Argeş)

Locaţie Strike Mania Piteşti:
Calea Bucuresti nr.36, COMPLEX VIVO! MALL

Programul caselor de bilete:
Sâmbătă, 14 septembrie 2019 – orele 10.00 – 13.00
Duminică, 15 septembrie 2019 – orele 13.00 – 15.30