FC Argeș a început cel de-al doilea stagiu de pregătire

26 de jucători în cantonamentul din Antalya

 

După trei săptămâni de pregătire la Pitești, FC Argeș a plecat duminică dimineață în cantonamentul din Antalya. Echipa noastră va sta în Turcia până pe 14 februarie și va fi cazată la hotelul The Xante Resort & Spa Side, locație de 5 stele care oferă cele mai bune condiții de pregătire, cazare, masă și recuperare.
Antrenorul Ionuț Badea a deplasat în Turcia un lot de 26 de jucări între care se regăsesc și cei doi fotbaliști transferați în această perioadă precompetițională, fundașul central francez, Sylvain Deslandes și atacantul bosniac, Nedo Turkovic. Cu echipa nu a făcut deplasarea mijlocașul Andrei Prepeliță care a rămas la Pitești să facă câteva investigații medicale suplimentare după accidentarea suferită în amicalul de vineri cu Universitatea Craiova II, câștigat de piteșteni cu 3-1. Dacă rezultatele testelor vor fi ok, Prepeliță se va alătura lotului marți sau miercuri.

# Doi adversari stabiliți

În cantonamentul din Antalya, FC Argeș și-a propus să dispute patru partide de verificare, doi dintre adversari fiind deja stabiliți, ceilalți doi urmând a fi fixați la fața locului după ce mai multe echipe au refuzat să joace cu alb-violeții. Primul meci al echipei noastre din cantonamentul din Antalya este programat pe 6 februarie, adversar urmând a fi PFK Montana, locul 3 din liga secundă din Bulgaria, formație care a retrogradat vara trecută din prima ligă bulgară. Cel de-al doilea joc este programat pe 8 februarie, adversarul nefiind încă stabilit. Pe 10 februarie, alb-violeții vor da piept cu Kabel Novi Sad, locul 5 din liga secundă din Serbia. Ultimul test de verificare al echipei noastre în stagiul de pregătire din Turcia este programat pe 13 februarie, adversarul nefiind încă stabilit. FC Argeș se va întoarce din Antalya pe 14 februarie, cu o săptămână înainte de reluarea campionatului. Primul meci oficial al echipei noastre este programat pe 22 februarie, în deplasare, cu U Cluj. Echipa noastră a terminat prima parte a sezonului pe locul 4, cu 33 de puncte, cu două mai puțin decât Rapid București, ocupanta locului 3 și la 4 puncte în spatele ocupantei locului 2, CS Mioveni, poziție direct promovabilă în Liga I.

# Lotul deplasat în Antalya:

Portari:
George Micle, Răzvan Ducan, Sebastian Agachi
Fundași: Andrei Tofan, Dănuț Șerbănică, Ionuț Oprescu, Vlad Motroc, Grigore Turda, Sylvain Deslandes, Nicolae Mușat, Dorinel Oancea
Mijlocași: Ionuț Șerban, Kevin Moihedja, Robert Grecu, Ovidiu Rasoveanu, Andrei Blejdea, Alexandru Fundătureanu, Ionuț Năstăsie, Andrei Panait, Alin Popa, Denis Brînzan, Antonio Stan, Nini Popescu, Răzvan Matiș.
Atacanți: Vasile Buhăescu, Nedo Turkovic.

# Programul meciurilor de pregătire:

6 februarie: FC Argeș – PFK Montana(locul 3 L2 Bulgaria)
8 februarie – adversar nestabilit
10 februarie: FC Argeș – Kabel Novi Sad(locul 5 L2 Serbia)
13 februarie – adversar nestabilit
# orele de disputare ale meciurilor vor fi stabilite în funcție de condițiile meteo.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds