„Bine ai venit, Nedo Turkovic!”

FC Argeș a realizat sâmbătă cel de-al doilea transfer din această perioadă precompetițională. După ce vineri clubul nostru s-a înțeles cu fundașul central francez Sylvain Deslandes, astăzi antrenorul Ionuț Badea a mai completat încă un post deficitar.

https://www.facebook.com/fcarges.ro/videos/788572398320499/

Alb-violeții au ajuns la un acord pentru o perioadă de 6 luni, cu drept de prelungire, cu atacantul bosniac Nedo Turkovic. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani măsoară 1,91 m înălțime și are o bogată experiență competițională. Noua achiziție a clubului nostru nu este la prima experiență în fotbalul românesc, Turkovic evoluând în prima parte a sezonului la Turris Turnu Măgurele. La echipa din Turnu Măgurele a fost folosit în 12 meciuri, în şapte ca titular. În această perioadă, bosniacul a şi marcat un gol, în victoria cu 3-0 din deplasarea de la Concordia Chiajna. În cariera sa, atacantul originar din Bosnia-Herţegovina a evoluat pentru Zeljeznicar, Napredak, Travnik (toate trei din Bosnia), Lovcen (Muntenegru), Akzhayik (Kazahstan), Shuvalan FK (Azerbaidjan), Olimpik Sarajevo (Bosnia), NK Brezice (Slovenia), NEROCA (India) şi Qormi (Malta). Cel mai bun sezon l-a avut în 2017 când a marcat 9 goluri, în 10 meciuri jucate pentru Brezice.

#”Vom lupta pentru promovare până la sfârșit!”
Nedo Turkovic promite să dea totul pe teren și să ajute echipa pentru a reuși promovarea în Liga I: ”Am ales această echipă pentru că anul trecut, când jucam la FC Turris am întâlnit FC Argeș și mi s-a părut o echipă foarte bine organizată și sper că vom lupta până la sfârșit să reușim promovarea” a spus noua achiziție a echipei noastre.

Clubul FC Argeș îi spune ”Bun venit!” lui Nedo Turkovic și îi dorește evoluții cât mai bune și goluri cât mai multe în tricoul alb-violet.

Recent Videos

FC Argeș a transferat un atacant bosniac

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds