Juniorii lui Adrian Măluşanu demonstrează că au valoare FC Argeş a câştigat Cupa Stelele Viitorului

Juniorii clubului nostru confirmă că au valoare la nivel naţional. Acum câteva zile, grupa 2010 care este pregătită de antrenorul Adrian Măluşanu a participat la Cupa Stelele Viitorului, competiţie care s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din Capitală. La finalul întrecerii, juniorii de la FC Argeş au reuşit să câştige turneul.

La startul competiţiei s-au aliniat 12 echipe împărţirte în trei grupe de câte patru. Piteştenii au fost repartizaţi în grupa A din care au mai făcut parte CSO Bragadiru, FC Player Junior şi Academia Progresul Spartac. Alb-violeţii au învins cu 3-2 pe Bragadiru, cu 3-1 pe Plazer Junior şi cu 14-0 pe Academia Progresul Spartac. În semifinalele competiţiei, puştii lui Măluşanu au trecut cu 3-0 de Benfica Bucureşti, iar în finală au învins cu 6-1 pe Voinţa Snagov. În afară de premiul pentru cea mai bună echipă, FC Argeş a câştigat şi premii individuale, Eduard Tudoran fiind declarat cel mai bun jucător al turneului.

#”Obiectivul este să creştem jucători”

Antrenorul Adrian Măluşanu s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi: „Pentru noi a fost ultimul turneu de sală din această iarnă, întrucât de acum încolo vorm juca afară, pe terenuri sintetice. Competiţia a fost un test util de verificare pentru că am avut ocazia să văd la lucru toţi copii. Au fost 12 echipe împărţite în trei serii, iar mai departe au mers câştigătoarele, plus cel mai bun loc 2. S-a jucat după sistemul 2 reprize a câte 15 minute fiecare, 5+1 jucători, numărul de schimbări fiind nelimitat. Pot spune că sunt mulţumit de joc după ce am arătat la acest turneu. Acum ne vom pregăti pentru întrecerile oficiale. Noi participăm la grupa 2009, deşi copii sunt născuţi în 2010. Avem rezultate destul de bune, însă obiectivul principal este să creştem fotbalişti valoroşi pentru echipa mare”.

FC Argeş 2010:
Luca Arsene, Denis Ilie, Claudiu Lupu, Andrei Albulescu, Ianis Dobre, Ştefan Găman, Luca Năstăsoiu, Cristian Vlaicu, Sebastian Florea, Alexandru Grosu, Patrick Dumitrache, Mario Neaga, Maatteo Şerban. Antrenor: Adrian Măluşanu.