FC Argeş-Unirea Bascov, în primul amical!

FC Argeş va începe mâine seria meciurilor de pregătire din această iarnă. Echipa noastră va întâlni joi, de la ora 11, pe terenul sintetic de la Bradu, pe ACS Unirea Bascov, liderul ligii a IV-a din Argeş.
Acesta este primul test de verificare pe care alb-violeţii îl dispută în această perioadă precompetiţională din totalul de şapte stabilite de staff-ul tehnic. Principalul grupării din Trivale va testa în acest amical mai mulţi jucători care se află în probe la echipa de fotbal a Piteştiului. În funcţie de randamentul pe care îl vor da fotbaliştii, Emil Săndoi va decide dacă îi va opri sau nu în lotul cu care va începe returul campionatului. În altă ordine de idei, piteştenii au început de marţi cantonamentul pe plan local. Argeşenii au programate zilnic câte două şedinte de pregătire, cu excepţia zilelor în care au de disputat meciuri de verificare. Jucătorii echipei noastre se antrenează la stadionul Nicolae Dobrin, dar şi pe sinteticul de la Bradu. Pentru a proteja jucătorii de ger, oficialii clubului au luat decizia de a efectua unele antrenamente tehnico – tactice la balonul acoperit din parcul Ştrand, iar şedinţele de recuperare să se facă şi la Bazinul Olimpic din Piteşti.
#Al doilea test, duminică, la ora 15
Meciul de joi cu Unirea Bascov nu va fi ultimul pe care FC Argeş îl va disputa în această săptămână. Alb-violeţii vor întâlni duminică, de la ora 15, pe FC Aninoasa, echipă de Liga a III-a, colegă de serie cu Atletic Bradu şi CS Mioveni II, reprezentantele judeţului nostru în acest eşalon fotbalistic al ţării. Confruntarea cu dâmboviţenii se va disputa tot pe terenul sintetic de la Bradu care se prezintă în condiţii foarte bune.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.