FC Argeş începe cantonamentul!

Fotbaliştii de la FC Argeş au început cea de-a doua săptămână de pregătire sub comanda lui Emil Săndoi. Piteştenii se antrenează zilnic pe pista de atletism şi la sala de forţă a stadionului Nicolae Dobrin, dar şi pe terenul sintetic de la Bradu unde efectuează pregătirea tehnico-tactică.
De mâine, băieţii noştri vor intra în cantonament pentru zece zile iar antrenorul Emil Săndoi va intensifica antrenamentele având în vedere că este o perioadă de acumulări. Argeşenii vor fi cazaţi la hotelul IATSA care oferă condiţii bune de cazare, masă şi odihnă. Cantonamentul pe plan local se va încheia pe 2 februarie când jucătorii alb-violeţi vor primi câteva zile libere pentru a sta cu familiile.
#Primele teste, pe sinteticul de la Bradu
În perioada de pregătire centralizată, echipa noastră va juca şi primele trei meciuri amicale din cele şapte programate în această iarnă. Pe 25 ianuarie FC Argeş va întâlni de la ora 11, pe ACS Unirea Bascov, liderul ligii a IV-a din Argeş, urmând ca pe 28 ianuarie, de la ora 11, alb-violeţii să joace cu FC Aninoasa, formaţie de Liga a III-a. Pe 1 februarie, de la ora 11, băieţii lui Emil Săndoi vor da piept cu Academia Rapid, echipă la care evoluează printre alţii Daniel Niculae şi Vasile Maftei, fotbalişti cu sute de meciuri în Liga I . Primele trei partide amicale ale echipei din Trivale se vor disputa pe sinteticul de la Bradu, întrucât terenul central al stadionului Nicolae Dobrin este complet acoperit de zăpadă şi nu se poate intra pe el. Al patrulea şi al cincelea meci de pregătire pe care FC Argeş le va disputa în această iarnă sunt programate pe 7 şi 10 februarie la Piteşti, adversari urmând a fi Chindia Târgovişte şi Petrolul Ploieşti.
#Cinci zile la Mogoşoaia
După cantonamentul pe plan local şi cele câteva zile de repaos, piteştenii îşi vor continua pregătirea pe plan local încă câteva zile, urmând ca apoi să plece într-un minicantonament pentru cinci zile în Capitală. FC Argeş se va antrena în perioada 13-17 februarie la baza sportivă a FRF de la Mogoşoaia care oferă condiţii foarte bune de pregătire, cazare, masă, odihnă şi recuperare după efort. În stagiul de la Mogoşoaia, alb-violeţii vor juca şi ultimele două meciuri amicale. Pe 14 februarie, FC Argeş va întâlni Metaloglobus Bucureşti, iar pe 17 februarie, trupa lui Săndoi se va duela cu echipa de Liga a III-a, AS Popeşti Leordeni. Testul cu ilfovenii va fi ultimul înainte de reluarea sezonului, FC Argeş urmând să întâlnească pe 24 februarie, în deplasare, pe Ştiinţa Miroslava, în primul meci oficial din 2018.
#Robert Petre nu a convins
Încă de la venirea la echipa din Trivale, antrenorul Emil Săndoi încearcă să completeze şi să întărească lotul cu care va aborda returul. Deocamdată, singura certitudine la FC Argeş la capitolul achiziţii este fundaşului Mădălin Ciucă care în prima parte a sezonului a evoluat la UTA Arad. Tehnicianul oltean a renunţat acum câteva zile la mijlocaşul Robert Petre. Fotbalistul de 20 de ani nu a reuşit să-l impresioneze pe Emil Săndoi în săptămâna în care a fost testat şi a fost trimis la CSU Craiova II, echipă pentru care a evoluat în prima parte a campionatului.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.