FC Argeş s-a calificat la faza zonală a Memorialului Ola

Acum câteva zile, la sala de sport de la Bradu, s-a desfăşurat faza locală a Interligii de iarnă – Memorialului Gheorghe Ola, competiţie rezervată fotbaliştilor cu vârsta de 10 ani. Întrecerea organizată de AJF Argeş şi FRF a adunat la start mai multe echipe din judeţul nostru.

La acest turneu s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, câte două partide cu fiecare adversar, durata unei reprize fiind de 20 de minute. 
Fiecare participantă a putut trimite în teren 4+1 jucători, cu obligativitatea ca la pauză, competitoarele să introducă în teren o altă echipă formată tot din 4+1 jucători. Faza locală a acestei competiţii a fost câştigată de clubul FC Argeş care a aliniat la start două echipe pregătite de antrenorul Adrian Măluşanu. Juniorii clubului nostru au fost în grupă cu LPS Viitorul Piteşti şi ACSLTCM Mioveni. Puştii alb-violeţi au învins cu 7-2 şi 12-0, pe LPS Viitorul Piteşti, şi cu 7-0 şi 10-0, pe ACSLTCM Mioveni. În semifinală, FC Argeş 1 a învins cu 8-0 pe FC Argeş 2, iar în finală a trecut cu 10-0 de CS Mioveni.

# Îşi află astăzi adversarii

Astăzi la sediul FRF va avea loc şedinţa tehnică în care se va stabili locaţiile celor 8 faze zonale. Acestea se vor desfăşura în perioada 2-4 decembrie, iar FC Argeş, reprezentanta judeţului nostru, va fi repartizată într-o grupă în care se vor mai regăsi campioanele din judeţele Buzău, Teleorman, Prahova şi Dâmboviţa. Câştigătoarele cele opt zone se va califica la turneul final care se va desfăşura în perioada 14-16 decembrie într-un oraş care va fi stabilit pe bază de licitaţie de către FRF.

# „Să ajungem cât mai sus”

Adrian Măluşanu, antrenorul echipei FC Argeş, are mare încredere în potenţialul elevilor săi: „Copiii au jucat foarte bine la faza locală a Memorialului Gheorghe Ola şi aşteptăm cu interes turneul zonal. Îi felicit pentru rezultatele pe care le-au avut la faza locală şi am aşteptări mari de la ei şi la faza zonală. Obiectivul este să ajungem la faza finală la care vor participa cele mai bune 8 echipe din ţară. Pregătesc această grupă de 5 ani şi pot spune că au un potenţial foarte mare de creştere în valoare. Sunt convins că atunci când vor ajunge la vârsta senioratului, cei mai buni dintre ei vor ajunge să îmbrace tricoul echipei mari”.

FC Argeş Under 10:
Găman Ştefan, Şerban Matteo, Neaga Maryo, Grosu Alexandru, Dumitrache Patrik, Tudoran Eduard, Năstăsoiu Luca, Florea Sebastian, Albulescu Andrei, Ilie Denis, Dobre Yanis, Ivana Iustin, Dobra Ianis, Troană Dragoş, Vlaicu Cristian, Lupu Claudiu, Stoica Alexandru, Cătulescu Eric, Arsene Luca, Lupu Claudiu. Antrenor: Adrian Măluşanu.