FC Argeş va începe pregătirea pentru noul sezon pe 14 iunie

De acum câteva zile, fotbaliştii de la FC Argeş au intrat într-o binemeritată vacanţă. Pentru conducerea clubului din Trivale următoarele săptămâni vor fi destul de încărcate având în vedere faptul că trebuie finalizat lotul cu care piteştenii vor aborda noul sezon.

Alb-violeţii vor reveni din vacanţă pe 14 iunie şi vor începe pregătirea pentru următoarea ediţie de campionat. După ce vor face vizita medicală, elevii lui Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi vor continua antrenamentele pe plan local. Argeşenii se vor pregăti la Piteşti până pe 26 iunie urmând ca apoi să plece pentru două săptămâni într-un stagiu extern. În cantonamentul din străinătate, FC Argeş are în plan să dispute şi 3-4 partide de verificare.

Prepeliţă: „Vreau un lot echilibrat şi valoros”

Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei noastre, îşi doreşte un lot echilibrat, dar şi mai valoros decât cel pe care l-a avut la dispoziţie în acest sezon competiţional: „Unii dintre jucători au terminat contractele cu FC Argeş, iar la o parte dintre ei le-am făcut oferte de prelungire. Îmi doresc un lot echilibrat de 23-24 de jucători. Este foarte important să avem fotbalişti valoroşi pe toate posturile. Vreau ca în sezonul viitor să ne luptăm pentru intrarea în play-off. Eu mă declar mulţumit şi de rezultatele din acest sezon, având în vedere de unde am plecat. A fost primul meu sezon ca antrenor, însă întotdeauna este loc de mai bine”.

Programul echipei FC Argeş:

14 iunie – Reunirea lotului
15-16 iunie – Vizita medicală
14-26 iunie – Pregătire la Piteşti
27 iunie – 9 iulie – Cantonament extern