Incepe primul turneu important de fotbal virtual la care va participa și FC Argeș – SuperCupa #jucămdeacasă

Lumea așa cum o știm este nevoită să schimbe regulile pentru a trece cu bine peste aceste momente dificile. Fotbalul nostru drag este nevoit să se conformeze acestor reguli pentru a-i proteja pe cei care îl iubesc.
Este o situație atipică în care simțim cu toții lipsa fotbalului. Ne este dor de antrenamente, de jucători, de meciuri, de suporteri, de cântecele galeriei și mai ales de atmosfera stadionului. Ne este dor de FOTBAL.
De aceea, pentru a suplini acest dor, Federația Română de Fotbal Virtual organizează SuperCupa #jucămdeacasă . Modul de joc este FIFA 20, 11 contra 11. FC Argeș a fost printre primele cluburi care au rezonat la această ideea, echipa nostră de eSPORTS înscriindu-se în competiția care va începe pe 14.04.2020, alături de alte echipe de tradiție ca Rapid, Dinamo, Poli Timișoara , Farul etc.

Organizatorii oferă posibilitatea cluburilor de fotbal să colaboreze cu ticketing bilete.ro pentru a promova evenimtul în mediul online.
Banii din bilete sau orice altă metodă de monetizare a meciurilor vor fi încasați de cluburi, care mai departe vor decide dacă vor fi păstrați în club sau donați către spitalele care îngrijesc pacienții depistați pozitiv cu Covid-19.

Acestea sunt echipele care vor participa:

Dinamo București
Rapid București
FC Argeș
FC U Craiova
ASR Brașov
Bucharest United
CS Afumați
Gaz Metan Mediaș
Olimpia Satu Mare
AFC Vulturii Tg. Mureș
AFC București
Dunărea Călărași
Mostiștea Ulmu
Hermannstadt
ASU Politehnica Timișoara
Poli Iași
Farul Constanța
Petrolul Ploiești
CSU Craiova
U Cluj