Înfrângere în al doilea amical din Antalya. FK Bregalnica – FC Argeș 1-0(0-0) Declaratii Ionut Badea.

A marcat: Ivan Nastevski(min.57)

FC Argeș a pierdut la limită cel de-al doilea meci de verificare din cantonamentul din Antalya disputat sâmbătă după-amiază. Echipa noastră a fost învinsă cu 1-0 de FK Bregalnica, formație din liga secundă din Macedonia de Nord. Sursa foto: fkbregalnika.mk

Unicul gol a fost marcat de Ivan Nastevski în minutul 57 al partidei, în urma unei degajări neinspirate a lui Agachi. Partida s-a disputat pe terenul Complexului Sportiv Janatik din Belek, pe un vânt destul de puternic, care a pus în dificultate ambele echipe pe faza de construcție. Și în acest meci, antrenorul Ionuț Badea a folosit două garnituri diferite, unii dintre jucători bifând 20, 30 sau chiar 60 de minute. În prima repriză FC Argeș și-a trecut în cont trei ocazii mari de gol prin Deslandes, Motroc și Fundătureanu, iar în cel de-al doilea mitan, Blejdea a avut două situații clare de a marca, însă a fost neinspirat la finalizare. Următorul meci al echipei noastre în stagiul de pregătire din Antalya este programat luni, 10 februarie, FC Argeș urmând să întâlnească de la ora 14.30, ora României, pe Kabel Novi Sad, locul 5 din liga secundă din Serbia.

Caseta tehnică:

FK Bregalnica: Davkov, Stosic, D. Stojanov, Stojceski, Milenkovsko, Bakracheski, Osmanovski, Ackovski, Mirceski, M.Stojanov, Naumov. Rezerve: Talevski, Manev, Manevski, Naumoski, Runtev, M. Gorgiev, Canev, Nastevski, P. Gjorgjiev, Kudev. Antrenor: Dobrinko Ilievski.

FC Argeș: Agachi – Oancea(min.70 Tofan), Motroc(min.60 Turda), Deslandes(min.60 Kolesovs), Mușat(min.70 Șerbănică) – Panait(min.70 Șerban), Brînzan(min.70 Moihedja), Rasoveanu(min.30 Mirică, min.60 Robert Grecu), Fundătureanu(min.30 Antonio Stan, min.60 Blejdea), Alin Popa(min.45 Năstăsie, min.65 Matiș), Turkovic(min.60 Buhăescu). Antrenor: Ionuț Badea.

Badea: ”Am încercat să dau șanse la toți jucătorii”

Ionuț Badea: ”Meciul s-a disputat pe un vânt destul de puternic care ne-a pus în dificultate. M-a interesat în primul rând să văd cum gândesc jucătorii, cum se adaptează acestei situații și ritmul de joc. Am luat gol pe o degajare greșită a portarului nostru. Am încercat să dau șansă la toți jucătorii. Unii dintre ei au evoluat mai mult, iar alții mai puțin. În ultimele două partide voi folosi o formulă cât mai apropiată de cea cu care vom începe campionatul”.

A testat un fundaș leton
În confruntarea cu FK Bregalnica, Ionuț Badea, antrenorul echipei noastre, a testat și un fundaș leton. Este vorba de Nikita Kolesovs, fotbalist în vârstă de 23 de ani care în turul campionatului a evoluat la FC Botoșani. Kolesovs a fost folosit de tehnicianul echipei noastre în ultimele 30 de minute ale întâlnirii. Fundașul va primi mai multe minute în ultimele două amicale din Antalya, cele cu Kabel Novi Sad(L2 Serbia – 10 februarie) și Chikhura Sachkhere(L1 Georgia – 13 februarie).

A revenit Prepeliță
De sâmbătă după amiază, cu FC Argeș se pregătește și mijlocașul Andrei Prepeliță. Acesta a ratat prima săptămână de pregătire din Antalya din cauza unei accidentări suferite în amicalul cu U Craiova II, dinaintea plecării în Turcia. Fotbalistul echipei noastre a făcut un RMN iar medicii i-au recomandat o pauză de 5 zile. Prepeliță nu este la capacitate maximă și va face antrenamente mai ușoare față de restul lotului.

 

 

https://www.facebook.com/fcarges.ro/videos/169991704296915/