Înfrângere în primul amical din Antalya. FC Argeş – PFK Montana 0-1(0-1).

FC Argeș a pierdut joi după-amiază primul amical din cantonamentul din Antalya. Echipa noastră a fost învinsă cu 1-0 de PFK Montana, ocupanta locului 3, din liga secundă din Bulgaria, formație care a retrogradat la finalul precedentei ediții de campionat din primul eșalon fotbalistic al țării vecine.

Antrenorul Ionuț Badea a folosit două garnituri diferite pe parcursul întâlnirii, unii dintre jucători bifând 45 de minute, iar alții 60. Unicul gol al partidei a fost marcat în prima repriză în urma unui șut din interiorul careului. Tot în primul mitan, alb-violeții au avut și un gol anulat, tușierul considerând că Buhăescu se afla în poziție de ofside când a trimis mingea în poarta bulgarilor. Blejdea și Grecu au avut și ei șansa de a restabili egalitatea până la pauză, însă au fost neinspirați în fața porții. Francezul Deslandes a fost și el foarte aproape de a marca pentru FC Argeș în urma unor lovituri de colț, însă gooal-keperul bulgar a reușit să respingă loviturile de cap ale fundașului piteștean. În partea secundă a întâlnirii, cele mai mari ocazii de gol a echipei noastre i-au aparținut lui Nedo Turkovic. Prima oară, atacantul echipei noastre a scăpat singur cu portarul bulgarilor și a încercat să-l lobeze, însă a trimis în brațele acestuia. A doua oară, vârful bosniac a tras la poartă, însă șutul său a fost respins de gooal-keperul adversarilor. Următorul meci al echipei noastre în cantonamentul din Antalyia este programat sâmbătă, 8 februarie, adversar urmând a fi FK Bregalnica Stip, echipă din liga secundă din Macedonia, ora de disputare nefiind încă fixată.

Caseta tehnică:
FC Argeş, I repriză: Ducan – Tofan, Turda, Deslandes, Muşat – Şerban, Moihedja – Grecu, Matiş, Blejdea – Buhăescu.
FC Argeş , a II-a repriză: Agachi – Oancea, Motroc, Deslandes, Şerbănică – Panait – Brînzan, Raşoveanu, Alin Popa, Fundătureanu – Turkovic. Rezerve Oprescu, Antonio Stan.

Concluziile lui Ionuț Badea după amicalul cu PFK Montana

https://www.facebook.com/fcarges.ro/videos/181028686322104/