Jean Vlădoiu: ”Mergem la Botoșani să luăm punct sau puncte”

FC Argeș pregătește cu mare atenție startul părții secunde a sezonului. Piteştenii vor începe returul joi, la ora 17, cu o deplasare la FC Botoşani. Înaintea acestui duel, FC Argeş ocupă locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, strânse în 15 etape, în timp ce Botoşaniul se situează pe locul 8, cu 18 puncte, cu două mai puţin decât Viitorul Constanţa, ocupanta locului 6, ultimul care asigură intrarea în play-off.

”Spiritul de echipă trebuie să primeze”
Jean Vlădoiu, managerul general al clubului FC Argeș, este optimist înaintea confruntării cu moldovenii: ”Mergem la Botoșani cu gândul de a pune probleme. Vrem să jucăm de la egal la egal cu orice echipă din Liga I. Îmi doresc să ne întoarcem de la Botoșani cu punct sau puncte. Sunt convins că starea terenurilor va influența randamentul tuturor echipelor. Vor fi meciuri de luptă, de angajament, iar viteza de joc va scădea pe aceste terenuri grele. Noi trebuie să fim bine din punct de vedere fizic. Trebuie să intrăm cu ambiție și determinare la fiecare meci, pentru că pe terenuri grele, valorile se echilibrează. Dacă muncești și dai totul, poți câștiga dintr-o lovitură liberă sau dintr-un corner. Spiritul de echipă trebuie să primeze. Vom vedea un alt FC Argeș în acest retur de campionat”.

”Sper să nu mai avem probleme cu virusul”
Conducătorul grupării din Trivale își dorește ca jucătorii să nu mai aibă probleme cu coronavirusul: ”Am avut o discuție și cu băieții și le-am cerut să încerce să se protejeze cât mai bine. Este foarte greu să revii în circuit după două săptămâni pierdute în izolare. Din cauza acestui virus, la Botoșani, nu ne vom putea baza pe Malele, un jucător care putea face diferența. Sper să nu mai avem probleme cu virusul, întrucât vom avea meciuri din trei în trei zile. Trebuie să facem față cât mai bine acestui ritm infernal”.

”Avem nevoie de jucători cu experiență”
Oficialul echipei noastre a vorbit și despre campania de transferuri: ”La Liga I avem nevoie de jucători cu experiență, care să aibă un ritm bun de joc. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, atât români, cât și străini, pentru a întări lotul. Dacă lucrurile vor decurge așa cum ne dorim, aceștia vor ajunge la Pitești spre sfârșitul acestei săptămâni. Nu ne vom putea baza pe ei în primele două etape ale returului, însă după aceea, vom putea conta pe ei. Vor fi multe meciuri până la finalul campionatului și fiecare trebuie să-și aducă aportul pentru a ne salva de la retrogradare”.