Lincar: ”Intenționez să îmi dau demisia”

La finalul meciului de sâmbătă, cu FC Argeș, pierdut de Turris Turnu Măgurele cu 2-3, antrenorul oaspeților, Erik Lincar, a anunțat că intenționează să își dea demisia.

Tehnicianul nu a dorit să dezvăluie motivele care l-au determinat să ia această decizie: ”Este destul de dificil pentru a spune cine ar fi meritat să piardă astăzi. Consider că am fost un meci bun în care ambele echipe și-au creat ocazii de a marca. Pe tot parcursul jocului a fost echilibrat și cred că echitabil ar fi fost să se termine 2-2. Din păcate este o situașie la limită acea gafă pe final. Consider că nici nu a fost fault la lovitura liberă, dar așa e în fotbal. Poți să dai gol în minutul 90, poți să primești în minutul 93. Tot timpul poți să fii foarte concentrat. Aveam așteptări mai mari de la jucătorii mei pe care îi știu războinici. Sunt destul de supărat ca astăzi am încasat 3 goluri pe niște faze destul de discutabile. Îmi doresc ca toată lumea să analizeze deciziile arbitrului care au fost destul de dezavantajoase pentru noi. Eu în această săptămână am avut niște discuții. Intenționez să îmi dau demisia și vreau să vorbesc cu cei din conducere să îmi accepte rezilierea contractului. În fotbal, din punctul meu de vedere, e bine să ai niște principii pe care, sincer, eu greu mi le încalc. Oricât de sus ai fi, tot timpul trebuie să fii cu picioarele pe pământ, să fii obiectiv și să încerci să faci tot ce e mai bine pentru echipă. Nu vreau să intru în detalii, dar după 1 an și 2-3 luni în care situația a fost destul de liniștită, în ultima săptămână lucrurile s-au cam precipitat. Îmi place unde mă duc să mi se dea încredere și să reușesc până la urmă să duc acea echipă la cel mai înalt nivel”.

# ”Îmi cer scuze față de oameni”

Lincar a explicat la conferința de presă de după meci semnele făcute către oamenii de la tribuna oficială după marcarea golului 2, gest care a stârnit furia spectatorilor: ”E tensiune la fotbal. Nu putem fi cerebrali, nu pot să stau drept. Am dat gol în minutul 87, 88… Totuși, era un meci în care nu ne-am creat multe ocazii de gol, dar printr-o situație, am ajuns și am marcat…Vă dați seama că e o bucurie nemărginită. Rămâneam o echipă neînvinsă după 9 etape, ceea ce nu e puțin lucru. În momentele acelea nu am de unde să știu ce reacție am. E o bucurie personală, o împlinire. Câteodată este exagerată. Dacă lumea a considerat-o exagerată, chiar îmi cer scuze față de toți suporterii, față de toți oamenii, dar pur și simplu e nebunia asta a fotbalului. Ce să facem…Din asta trăim, aici muncim și fiecare își dorește foarte mult să câștige bani și puncte”.