Panait: „Să demonstrăm că suntem echipa mai bună”

Fotbaliştii de la FC Argeş sunt conştienţi de importanţa partidei de miercuri seară, din deplasare, cu CS Mioveni. Alb-violeţii îşi doresc foarte mult să câştige acest derby local pentru a rămâne pe primele locuri ale clasamentului.

Deşi este un meci între două echipe din acelaşi judeţ, jucătorii echipei noastre privesc această partidă ca pe oricare alta.
Pe mijlocaşul Andrei Panait îl interesează doar cele trei puncte puse în joc şi nu orgoliile existente între cele două grupări: „Noi trebuie să demonstrăm pe teren că suntem echipa mai bună. Pentru mine, nu este un meci ieşit din comun, ci un meci ca oricare altul!. Trebuie să câştigăm şi să ne continuăm parcursul bun pe care îl avem în acest tur de campionat”. Şi fundaşul Bogdan Vişa este optimist înaintea acestei întâlniri: „Aşa cum a spus şi colegul meu, sper să fie un meci frumos, plăcut ochiului, iar cei care vor veni la stadion şi cei care vor urmări meciul din faţa televizoarelor să fie mulţumiţi de ce vor vedea. Ne dorim să trecem cu bine şi peste acest meci. Cu siguranţă, pentru ambele echipe va fi un meci disputat şi dificil. Noi trebuie să dăm totul pe teren şi să ne impunem în această confruntare”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds