Primul antrenament, după două luni de pauză!

Fotbaliștii de la FC Argeș au revenit la antrenamente după o pauză forțată de două luni cauzată de pandemia de COVID-19 care a afectat tot sportul mondial. Jucătorii echipei noastre au primit astăzi rezultatele primului test de coronavirus pe care l-au efectuat vineri, acestea fiind negative.

După ce medicii și-au dat acordul, alb-violeții au efectuat sâmbătă dimineață primul antrenament. Ședința de pregătire a fost programată în grupuri de câte 4 persoane, așa cum cere protocolul emis de Ministerul Sănătății. Antrenorul Ionuț Badea și colaboratorii săi, au stabilit ca antrenamentul să se desfășoare pe cele trei terenuri de iarbă din cadrul stadionului Nicolae Dobrin. Primul antrenament a fost unul de reacomodare la efort, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare, intensitatea ședințelor de pregătire să crească treptat. După aproximativ două ore, fotbaliștii și staff-ul tehnic au revenit la hotelul la care echipa efectuează cantonamentul. În acest stagiu de pregătire centralizată de două săptămâni, principalul grupării din Trivale a programat pentru elevii săi și câteva teste fizice pentru a avea un punct de plecare în pregătirea fizică.

#6 echipe luptă pentru promovare

Sezonul se va relua la începutul lunii iulie cu un play-off, în care vor juca primele șase clasate din liga secundă, într-o singură manșă, echipele urmând să intre cu punctele înjumătățite: UTA Arad(25 p), CS Mioveni(20 p), Turris Turnu Măgurele(20 p), FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid București câte 19 puncte fiecare. Play-off-ul este programat să înceapă pe 4 iulie, urmând ca UTA, CS Mioveni și Turris Turnu Măgurele să dispute 3 meciuri acasă și 2 în deplasare, în timp ce FC Argeș, Petrolul și Rapid să joace 2 meciuri acasă și 3 în deplasare. 4, 11, 18, 25 iulie și 1 august sunt datele celor cinci runde care se vor juca în acest play-off, în timp barajul pentru promovarea în Liga I a fost programat pentru data de 5 august. Ordinea meciurilor din play-off urmează să fie stabilită în scurt timp de Federația Română de Fotbal.