Șerbănică și Buhăescu vor să ducă FC Argeș în Liga I: ”Avem o mare dorință de a promova!”

Fotbaliștii echipei FC Argeș au revenit de câteva zile la antrenamente după mai bine de două luni de pauză forțată cauzată de pandemia de COVID-19. Alb-violeții au primit, sâmbătă dimineață, confirmarea că rezultatele primului test de coronavirus sunt negative și au efectuat primul antrenament în condițiile impuse de protocolul emis de Ministerul Sănătății.
Jucătorii echipei noastre vor să se pregătească cât mai bine pentru a fi în cea mai bună formă sportivă pe 4 iulie, la începerea play-off-ului, unde se va juca cu promovarea pe masă. FC Argeș va intra în play-off de pe locul 4, cu 19 puncte, tot atâtea câte au și Petrolul și Rapid. CS Mioveni și Turris Oltul au fiecare câte 20 de puncte, iar liderul UTA are 25 de puncte. Ordinea celor 5 meciuri urmează să fie stabilită de FRF.


#Șerbănică: ”Eram nerăbdători să începem”

Daniel Șerbănică este încrezător în șansele alb-violeților de a promova în Liga 1. ”Am așteptam cu mare nerăbdare să ne reunim după o pauză de două luni. Îmi era dor de colegii mei, de grup. Primul antrenament a fost ok. Eram nerăbdători să începem și ne-am descurcat destul de bine după această pauză lungă. Îmi doresc să facem o pregătire foarte bună și să fim la potențial maxim când va începe play-off-ul. Toate cele șase echipe care vor intra în această luptă au șanse la promovare. Atuul nostru va fi omogenitatea lotului și forța grupului” a spus fundașul piteștean într-o declarație acordată cotidianului Curierul zilei.


#Buhăescu: ”Am revenit cu chef de muncă și dornici de performanță”

Atacantul Vasile Buhăescu a revenit la pregătire cu ambiții mari. ”Primul antrenament a fost complet diferit față de ce eram noi obișnuiți să facem. A fost ceva nou, ceva inedit, să ne pregătim în grupuri de câte patru pentru a respecta măsurile de distanțare socială, așa cum cere protocolul emis de Ministerul Sănătății. Sunt sigur că a fost dificil și pentru staff. Sper ca de la 1 iunie să ne putem pregăti normal. Am revenit la pregătire după o pauză de aproape două luni. Nu am mai avut o perioadă așa de lungă de pauză de la accidentarea care m-a ținut departe de teren timp de 6 luni. Pe de o parte, a fost bine, pentru că am putut sta cu familia, iar pe de altă parte a fost rău, pentru că nu ne-am putut antrena normal. Am revenit cu chef de muncă la pregătire și dornici de performanță.  Avem o mare dorință de a promova în Liga 1. Cel mai important este să începem bine play-off-ul. Chiar vorbeam cu colegii despre acest play-off care ni se potrivește ca o mănușă. Vor fi cinci meciuri pe viață și pe moarte în care orice se poate întâmpla. Nimeni nu este favorită certă, chiar dacă UTA are un avans de puncte față de celelalte cinci competitoare”.