S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu CFR Cluj, partidă care contează pentru runda cu numărul 6 din Casa Liga 1.
Prețurile tichetelor pentru jocul programat sâmbătă, 21 august 2021, de la ora 21.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales.
Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/bilete-si-abonamente-sezonul…/ .
Biletele pot fi cumpărate de luni până vineri şi de la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit. În ziua partidei, tichetele vor fi disponibile și la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 17.00.
Locaţii magazinele Favorit:
– cartierul Trivale, Complex 2
– strada Exerciţiu, lângă Asirom
– strada Crinului, complexul alimentar.
Conform noului protocol medical, minorii nu mai sunt obligați să facă testul COVID-19.
Intrare liberă pentru copiii sub 14 ani
Conducerea clubului FC Argeş a decis ca la meciul cu CFR Cluj să lase intrarea liberă pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani, însă aceştia trebuie să fie însoţiţi de părinți care poartă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului. Intrarea copiilor pe stadionul Nicolae Dobrin se va face pe bază de invitaţii care pot fi ridicate de la magazinul oficial al clubului FC Argeş, situat la parterul Casei Cărţii.