Săndoi: „Ratăm din toate poziţiile!”

Emil Săndoi, antrenorul echipei FC Argeş s-a declarat mulţumit în mare parte de jocul elevilor săi, însă a avut şi câteva reproşuri la adresa acestora. Principalul grupării din Trivale este îngrijorat de faptul că jucătorii săi ratează destul de mult când ajung în faţa porţii.
Tehnicianul consideră că dacă piteştenii nu iroseau ocazii clare de gol, diferenţa de pe tabelă ar fi fost mult mai mare: „În primul rând vreu să-i felicit pe băieţi pentru rezultatul de astăzi. Erau foarte importante cele trei puncte puse în joc. Îmi pare rău că ratam cu nonşalanţă o groază de ocazii pe care ni le creăm. Acest lucru mă îngrijorează. Am fi meritat să câştigăm la un scor mult mai mare. Cred că astăzi am ratat din toate poziţiile posibile!. Un joc pe care îl ai în mână, o greşeală şi o inspiraţie a adversarului, un pas bun printre fundaşii noştri, a făcut să primim gol. Imediat am reuşit să ne distanţăm pe tabelă şi am avut şi alte ocazii de gol. O victorie meritată. Suntem acolo în plutonul fruntaş. Orice victorie te poate duce în primele trei echipe”.
# Remarcaţii antrenorului
Săndoi a avut şi câţiva remarcaţi la finalul partidei cu Brăila: „Mă bucur pentru jucătorii care au reuşit să înscrie. Trebuie să fim mai concentraţi la finalizare. Mă bucur foarte mult pentru Barbu, care în afară de gol şi pasa de gol, a mai avut încă o ocazie de singur cu portarul, pe care a ratat-o. Mă bucur şi pentru Vasile Gheorghe şi Enceanu că au intrat bine în meci. Vasile Gheorghe a reuşit să ducă un meci întreg. A fost cu pasul decisiv şi la finalizare”.
#”Popescu a dat încredere echipei”
Antrenorul lui FC Argeş a fost mulţumit de randamentul lui Tavi Popescu: „Şi portarul Popescu a făcut o partidă bună. Am ales până în acest moment să jucăm cu un junior în poartă pentru a avea în plan ofensiv mai mulţi jucători cu experienţă şi mai mulţi fotbalişti de profil ofensiv. Ureche a făcut unele greşeli care ne-au costat puncte. Astăzi, Popescu a avut o evoluţie bună. Au fost două situaţii în care a scos mingi destul de grele. A dat încredere echipei şi este un portar pe care noi ne bazăm în continuare. A aşteptat să-i vină rândul, a avut o evoluţie bună şi îl voi schimba numai într-un caz de forţă majoră” a spus Săndoi la conferinţa de presă de după meci.