Victorie obţinută fără emoţii!

FC Argeş – Dacia Unirea Brăila 4-1(1-0).
Au marcat: Şerban(min.27, 65), Vasile Gheorghe(min.83), Cătălin Barbu(min.90+3) / Le Matayer Stephane(min.72).

FC Argeş a obţinut sâmbătă după amiază o victorie la scor în confruntarea de pe propriul teren cu lanterna roşie a ligii secunde, Dacia Unirea Brăila.Alb-violeţii s-au impus cu 4-1 la capătul unui joc controlat în marea majoritate a timpului de către echipa noastră.
După un sfert de oră în care a pus la grea încercare defensiva brăileană, piteştenii au reuşit să deschidă scorul prin mijlocaşul Ionuţ Şerban care a finalizat o combinaţie cu atacantul Cătălin Barbu. Înainte de marcarea golului, şi Brăila îşi arătase colţii prin Lu Yuefeng, însă portarul Tavi Popescu a reuşit să scoată miraculos din vinclu!. FC Argeş a forţat desprinderea până la pauză, însă Vasile Gheorghe a irosit două mari ocazii de gol. După revenirea de la cabine, băieţii lui Emil Săndoi şi-au reluat asaltul la poarta oaspeţilor. Insistenţa piteştenilor a dat roade cu 25 de minute înainte de finalul partidei. Şerban a realizat dubla cu o execuţie de manual. După primirea celui de-al doilea gol, Dacia Unirea Brăila a fost nevoită să iasă la joc pentru că nu mai avea ce pierde. Oaspeţii au început să spere într-un rezultat bun după ce nou-intratul Le Matayer a redus din diferenţă în urma unei acţiuni colective. Bucuria brăilenilor nu a durat prea mult, iar golul lui Le Matayer s-a dovedit a fi un simplu foc de paie, pentru că Vasile Gheorghe a refăcut diferenţa de două lungimi, în urma unei centrări de manual a lui Alin Popa. Atacantul Cătălin Barbu a închis tabela în minutele de prelungiri ale partidei, cu o execuţie de fineţe. Fiul lui Jean Barbu a avut o evoluţie foarte bună şi în acest meci, iar prestaţiile sale din ultimul timp îl recomandă pentru un post de titular.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Popescu – Tofan, Turda, Hreniuc – Şerbănică, Stan (Enceanu 65′), I. Şerban, Vas. Gheorghe, R. Costin (Andr. Panait 86′) – I. Năstăsie (Alin Popa 70′), Ct. Barbu. Antrenor: Emil Săndoi.

Dacia Unirea Brăila: Avram (cpt.) – Niţă, Pleşa, Hamza, Manu – Coteţ (Val. Robu 86′), Lu Yuefeng – Van den Driest (M. Mihalcea 77′), Mucuţă (Le Metayer 68′), Ciucureanu – Bebey. Antrenor: Florentin Petre.

Stadion: Nicolae Dobrin, spectatori 800.

Arbitri: Ionela Alina Peşu (Craiova), Petruţa Iugulescu (Târgovişte), Mihaela Ţepuşă (Bucureşti).